Egon, vores udsendte medarbejder

Hos Kaffe Lars har vi en ganske særlig medarbejder. Han stiller sjældent store krav og trives bedst ude blandt andre mennesker. Vi har døbt ham ’Egon’, men til trods for det danske navn, banker der et fransk hjerte i ham, bygget på italienske traditioner og fuldendt med nordisk kærlighed for kvalitet.

I selskab med Egon elsker vi at komme ud og servere den gode kop kaffe! 

Skal du afholde et arrangement i din virksomhed, hvor du godt kan se værdien i at tilbyde dine gæster lidt ekstra, så kontakt os og sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig.

BulldogSponsorEgonStuff

Med sin franske charme og sit Italienske temperament, har vi hér med en yderst betroet medarbejder at gøre, en kollega der er kendt for at, til tider og gå sine egne veje. Det ses der meget gennem fingre med fordi det blikfang som Egon han er – bringer han smilet frem på alle ung som gammel. Kaffe Lars adopterede jo Egon, med alt hvad det nu indebærer af ekstra omsorg, overbærenhed, hårdt arbejde og vedligeholdelse. Egon gør ikke ret mange for træd i trafikken. Er ikke på nogen for truende … har ikke nogle skjulte boostfunktioner – men til gengæld ånder der en form for respekt hvor han kommer frem. Han er vist oprindelig fra ’57, han har kørt fanger fra fængsler i Frankrig. Et salatfad om man vil. Nu lever han et liv hvor han stadig har en yderst vigtig funktion, nemlig at sprede glæde. Genkendelighed, glæde og god smag, også for kaffe.

For os hos Kaffe Lars er han en Egon, med referencer til den Danske filmskat. Egon fra Olsen Banden. Der er medvirker Egons bror eller søster. Så derfor Egon, en ældre herre med et hidsigt temperament. Men vi skylder Egon at kalde ham ved sit rigtige kaldenavn som er Citroën HY. Jvf. Wikipidia står der om Egon:
Søg evt. mere fakta, det er fascinerende.
https://www.letubestation.com/hy-dimensions-chart/

Få lidt af den Blå kærlighed ud til dig!

Altså, Egon ER jo en bus – en Kaffebus, han arbejder for den omsorg han får. Han har sine franske ophøjethed, så derfor er baseret ud fra hvilket lune han er i, alt går op i en højere enhed når alle gør en indsats. Også ham. Vi forlanger – han leverer. Et arbejdsrelation der er til at gennemskue selvom vi omgiver ham med kærlighed og venlige ord. Så bruger vi ham som en attraktion, han ved det godt.
Kaffebus, der kører ud til alle slags events. Alt fra små private selskaber til større koncertarrangementer. Vi placerer ham næsten overalt, en lille begrænsning dog – når vi kommer ud over Fyns grænser så må han op på et lad.

Men udover det blot en smule strøm og gerne vand i nærheden, det er ikke et must men det gør alt nemmere. Så har vi en partybus af kaliber. Vi bemander Egon, en til to personer der begge er uddannet af os. Der kan levere alt fra koldt til varmt. Is-latte i sommervarmen, dejlig varm velsmagende kaffe på isen i den lokale ishockey klub evt. Næsten ingen begrænsninger.
kun glæde og garanti for sjælevarme og en uforglemmelig blå personlighed med fransk karakter