Kaffe Lars | Hvad søger du?
110656
page-template-default,page,page-id-110656,page-parent,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Aromaen. Smagen. Duften. Ahhhh… Velkommen indenfor til et sansebombardement af god kaffe

Kaffe Lars - Gourmet Kafferisteri

Alt til caféer og restauranter

Kaffe, te og maskiner til kvalitetsbevidste café eller restaurant. Vi har løsninger til alt fra den lille hygge café til den store restaurant og sørger for at I altid giver gæsterne den bedste oplevelse.

Kaffe Lars - Gourmet Kafferisteri

Alt til mindre virksomheder

Få en kaffe og te løsning der passer til lige din virksomhed. Alle virksomheder er forskellige og vi skræddersyr en løsning så jeres behov bliver dækket på den bedste måde til de rigtige penge.

Kaffe Lars - Gourmet Kafferisteri

Alt til caféer og restauranter

Vi er leveringsdygtige i store kvalitets løsninger til selv de største virksomheder og er en one-stop-shop indenfor alt kaffe te, tilbehør og maskiner.

Rendyrket kvalitet – til dig, dine kunder og medarbejdere

  • Vi udvælger de bedste kvaliteter fra mere end 40 lande
  • Vi rister med nænsom hånd på det gamle traditions bundne kafferisteri på Fyn
  • Vi tør se dig i øjnene mens du drikker kaffen, altid!
  • Virksomheden er bygget på et etisk grundlag, gamle traditioner og mere end 100 års historie. Vores garanti for bæredygtighed og renhed
Kaffe Lars
Lars Nygaard Nielsen - bedre kendt som Kaffe Lars - har mange års erfaring i kaffe- og televerancer til alle typer virksomheder. For få år siden overtog han det hæderkronede Winthers Risteri i Tommerup på Fyn. Alt kaffe bliver ristet med kærlighed på den originale 100 kgs Ideal Rapid Gothot kafferister.