Kvalitets kaffeløsninger

Hvis du har fundet vej ind til denne side, så er det nok fordi du overvejer at gøre noget godt for dine kollegaer og medarbejdere.

Man kan nævne mange analyser der nøje beskriver øget trivsel og medarbejder effektivitet, men i bund og grund, så handler det kun om én ting, og det er smagen.

... men i bund og grund, så handler det kun om én ting, og det er smagen.

Rundt omkring i de danske virksomheder har man igennem mange år stillet høje krav til de maskiner som leverer kaffen. De skal være hurtige, lydsvage, lette at vedlige-holde osv osv, men et eller andet sted i alt teknikken, gik det som måske er det vigtigste, lidt i baggrunden, nemlig kaffen og kvaliteten heraf. 

Hos Kaffe Lars bryster vi os af at vi først og fremmest er et risteri. Det er kærligheden til kaffen, den nænsomme ristning og håndværket der driver vores passion. Her findes der ikke færdige hyldevarer og koncepter, der kan ’copy pastes’. Vi vil ikke bare være jeres kaffeleverandør, vi vil være jeres kaffepartner. For os ligger der i ordet partner at vi skræddersyr, i tæt samarbejde med jer, den løsning der passer til netop jeres medarbejdere.

Her findes ingen uigennemsigtige kontrakter eller obskure koppriser. Men vi byder jer tilgengæld gerne ind i vores showroom og sætter os ned og smager os igennem adskillige typer kaffe sammen med jer, så i fremefter med stolthed kan byde gæster i huset, på jeres helt egnekaffe.

Her findes ingen uigennmsigtige kontrakter eller obskure koppriser.

Skal vi ikke nyde en kop sammen og drøfte mulighederne for at blive jeres fremtidige kaffepartner?

Relaterede artikler

415x280pxEspresso
Den store lille kop
Espresso kan være anledning til mange panderynker og stor frustration; løbetid, formaling, ekstraktion, mængde osv... Mange tænker sikkert ”jeg købte en kaffemaskine og ikke en adgangsbillet til en længere videregående uddannelse”.
415x280pxPourover
Pour Over kaffe
Drip kaffen er metoden hvorpå langt de fleste af os træder vores første små børneskridt inden for kaffeverdenen. Den klassiske kaffemaskine hjemme hos vores forældre, som hoster og sprutter sig igennem brygningen.
denretteboenne415px
Søgen efter den perfekte kaffebønne
Vi leder altid efter den bedste bønne fra det pågældne land, på det pågældne tidspunkt. Dette gøres med udgangspunkt i at alle er glade, lige fra farmeren der har knoklet med og dyrke hans mesterværk, til afslutningen hvor der bliver brygget kaffe.