Søgen efter den perfekte kaffebønne

Espresso kan være anledning til mange panderynker og stor frustration; løbetid, formaling, ekstraktion, mængde osv…

Mange tænker sikkert ”jeg købte en kaffemaskine og ikke en adgangsbillet til en længere videregående uddannelse”.

Og indrømmet, der går måske også en smule nørderi og perfektionisme i jagten på den "perfekte" espresso ...

Og indrømmet, der går måske også en smule nørderi og perfektionisme i jagten på den ”perfekte” espresso. Kaffe er ingen undtagelse fra alle andre hobbyer hvor kan man købe sig fattig i udstyr, personligt sætter budgettet og min hustru en naturlig begrænsning for hvor meget af ’opgratitis’ jeg kommer til at lide af. Mindre kan også sagtens gøre det! 

Jeg vil nærmest vove at påstå at et af de vigtigste køb du kan foretage dig i den forbindelse, er en god kaffevægt. Uden den vil du for det meste brygge i blinde og det vil være svært at gentage mesterstykket.

Relaterede artikler

415x280pxEspresso
Den store lille kop
Espresso kan være anledning til mange panderynker og stor frustration; løbetid, formaling, ekstraktion, mængde osv... Mange tænker sikkert ”jeg købte en kaffemaskine og ikke en adgangsbillet til en længere videregående uddannelse”.
415x280pxPourover
Pour Over kaffe
Drip kaffen er metoden hvorpå langt de fleste af os træder vores første små børneskridt inden for kaffeverdenen. Den klassiske kaffemaskine hjemme hos vores forældre, som hoster og sprutter sig igennem brygningen.
415x280pxUnge
Kvalitets kaffeløsninger
Man kan nævne mange analyser der nøje beskriver øget trivsel og medarbejder effektivitet, men i bund og grund, så handler det kun om én ting, og det er smagen. Rundt omkring i de danske virksomheder har man igennem mange år stillet høje krav til de maskiner som leverer kaffen.