Vilkår opdateret 10/09/2020

Privatlivspolitik:

VORES PRIVATLIVSPOLITIK FINDES nederst på siden

Kaffelars A/S forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Kaffe Lars A/S indsamler og behandler navn, e-mailadresse, fysisk adresse (hvis relevant), telefonnummer (hvis relevant), IP-adresse, geolokation, cookies, pixel og andre identifikationer,  produkt- og købsoplysninger samt din feedback på disse, hvis det er relevant. Kaffe Lars A/S vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Kaffe Lars A/S vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Handel på denne webbutik indebærer følgende forretningsbetingelser:

Bestilling

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og afgifter.
Hvis du er erhvervskunde kan du se en loginportal hvor priserne vil være plus moms

Du bestiller en vare ved først at lægge den i kurven. Dernæst skal du klikke på “kurv”, her har du mulighed for at ændre din ordre inden du fortsætter. Hvis du forsætter købet, bliver du bedt om at angive leveringsoplysninger og valg af betalingsform.

Der tages på webshoppen forbehold for prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, korrekturfejl samt force majeure. Vi forbeholder os desuden retten til at annullere en bestilling, såfremt vi har mistanke om betalingskortsvindel.

Der tages også forbehold for billeder som ikke altid viser 100% varens indhold, dette kan være farveforskel mv.

Betaling/forsendelse

Du kan vælge at betale via  VISA/Mastercard, Mobile Pay. Vi sender varer alle hverdage. Ordren annulleres, hvis vi ikke har modtaget pengene inden for 5 bankdage efter bestilling.

Alle priser er inkl. moms og afgift i kurven

Levering

Vi benytter GLS pakke service til vores pakker

Vi ekspederer ordrerne i den rækkefølge, vi modtager dem. Undtaget er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-3 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer leveres så længe lager haves.

Der sendes kun til adresser i Danmark, med mindre andet er aftalt

Afhentning

Det er desværre ikke muligt at afhente ordre i risteriet i Brylle pga. lokale Corona restriktioner

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven. Varen skal returneres i original emballage med originale mærker og i samme stand som den blev modtaget.

Der er ikke returret på fødevarer! Men hvis en kaffe ikke lever op til din forventning bedes du kontakte os.

Skulle du mod forventning fortryde købet, kan en vare returneres indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget varen. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Du skal selv betale returfragten for varen, der returneres. Købesummen krediteres din konto indenfor 14 dage. Du bedes vedlægge information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage. HVIS du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har MODTAGET varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Vi kan også overføre til dit betalingskort, hvis du har betalt med Dankort

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Du kan også fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til GLS eller ved at returnere varen på ovenstående adresse.
 

Reklamation

Som privatkunde har du to års reklamationsret, efter varen er modtaget.

Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du skal selv betale fragt ifm. reklamation

Når du returnerer varen, bedes du angive beskrivelse af fejlen

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

privatlivspolitik

Oversigt: 1. Ejeroplysninger 2. Hvad er Cookies? 3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies 4. Formål med cookies på vores website 5. Gemius webstatistik 6. Google Analytics 7. Annoncenetværk 8. Brug af personoplysninger 1. Ejeroplysninger Kaffe Lars A/S, Brylle industrivej 5, 5690 Tommerup Email: [email protected] 2. Hvad er cookies? En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. 3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies http://minecookies.org/cookiehandtering 4. Formål med cookies på vores website: Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører. Se evt. Automatisk opdatering af cookiesoversigt. 5. Gemius webstatistik Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket f.eks. sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS. 6. Google Analytics Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 7. Annoncenetværk Websitet anvender følgende annoncenetværk: Google Adwords 8. Brug af personoplysninger Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer. Kontakt vedr. personoplysninger Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Kaffelars, skal du rette henvendelse på [email protected] eller telefon 28906906. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Beskyttelse af personoplysninger Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. Opdateret 22/10/2019