Kaffe Lars | Kaffe
242
page-template-default,page,page-id-242,page-child,parent-pageid-73,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kaffe

Den rene kaffe

Kvalitetskaffe er et valg! Et valg om daglig selvforkælelse – gennem dine sanser. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Vi er eksperter i at forkæle mennesker med god smag og smag for livet… Vi rister selv så vi kan se dig i øjnene mens du drikker kaffen … Vi garanterer for hver eneste poses indhold, kvalitet og bæredygtighed.

KAFFEVALG

Klassikerne – det sikre valg

De gamle opskrifter er sammensat og udviklet gennem generationer og gennem tiden har vi udviklet vores egne opskrifter. Vi har taget det bedste og sammensat nogle fantastiske smagsoplevelser skræddersyet præcist til det formål I har behov for.

Nogle eksempler på vores klassikere:

Kaffe Lars - Håndristet kaffe

Frontmovers Choice – din helt egen signatur kaffe

Få os til at guide dig gennem et smagsunivers af kvalitetskaffe indtil vi finder den helt unikke smagssammensætning der fortæller hvem du og din virksomhed er. Vi specialrister og -pakker i dine helt egne poser med dit design.

Se eksempler på kaffe her.

Single Origin kaffe – den rene kaffe der nydes med god samvittighed

Single Origin kaffe er betegnelsen for rene kaffebønner, hvor der ikke er andet i end “præcis-hvor- kaffen-stammer-fra”. Det er oplevelsen af præcis de nuancer og den smag, som den enkelte kaffe har. Alle sorter og distrikter er helt specielt udvalgte – alle af bedste kvaliteter fra hvert sit område. Med dette valg sikrer du dig at støtte bæredygtighed og ordentlige forhold for de mennesker, der håndplukker hvert eneste kaffebær.

Med import af specialkaffe fra mere end 40 forskellige lande, har vi – og kan skaffe – alt, næsten uanset dine præferencer for særligt udvalgt kaffe. Vi importere og rister til vores kunder, helt ned til de enkeltes specifikke ønsker

De sjældne – det unikke valg for dig der ikke går på kompromis

Vores sortiment af de yderst sjældne kaffer er lige fra Jamaica Blue Mountain, som er blandt verdens bedste kaffebønner, til en stort set ikke eksisterende som for eksempel kaffe fra Puerto Rico, Panama eller hvad med en kop kaffe fra St. Helena. Vi har, kort sagt, noget af det mest interessante kaffe der findes, og hvis vi ikke har det, er vi altid klar på og finde det.

Kaffe til bundlinjen – giv kunden en pose med hjem med dit logo på!

Kaffe er ikke bare kaffe: “Gi’r du lige en kop kaffe?” eller “Jeg kommer lige forbi til en kop kaffe.” Sætninger vi hører hver dag og bruger selv.

Hvilken kaffe inviterer du dine kunder på? Hvad siger kaffen om dig? Om dit firma? Mennesker falder til ro ved smagen af god kaffe. Bliver nærværende og lytter.

Tænk, hvis du så på vej ud af døren lige kan give kunden den kaffe med under armen. Den smag og oplevelse. Det betyder at kunden vil tænke på dig, hver gang der falder ro over dagen og når det er tid til hygge og afslapning. Og kundens naboen vil spørge hvor du har den kaffe fra? Frem fra køkkenskabet kommer nu din pose med dit logo på og din nye kunde vil helt automatisk lave reklame for dig.

Du ringer og følger op. Måske har din helt egen kaffe gjort en forskel for din ordrebog og din bundlinje. Og så er det ikke engang dyrt.

Kaffe Lars - Håndristet kaffe

ESPRESSO

Klassikerne – det sikre valg

Vi har et stort udvalg af klassikere. Her går du aldrig fejl!

Fra den mellemristede espresso crema – passer perfekt til fuldautomatiske espressomaskiner på kontoret – til den mørkristede italiensk-inspirerede Espresso blend – passer særligt godt til dig, der er nørd og ved præcis, hvordan en traditionel espressomaskine skal håndteres.

Kaffe Lars - Håndristet kaffe

Frontmovers Choice – din helt egen signatur Espresso

Få Kaffe Lars til at guide dig gennem et smagsunivers af kvalitets espresso – indtil vi finder den helt unikke smagssammensætning, der fortæller, hvem du og din virksomhed er. Vi specialrister og -pakker i dine helt egne poser – med dit design.