Kaffe Lars | Maskiner
246
page-template-default,page,page-id-246,page-child,parent-pageid-73,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

LA SCALA Traditionelle Espressomaskiner

Til Café & Restaurant

Italiensk håndværk, der virker! Hver gang!

Som kaffeentusiast er kun det bedste godt nok! Og tro mig, her svigter vi ikke. Ægte italiensk håndværk. La Scala. Håndlavet. Med sjæl og omtanke – helt ned i hver eneste lille detalje.

Vi tilbyder – med eneret for Danmark – en af de stærkeste italienske, håndlavede espressomaskiner. La Scala. Espressomaskiner – i en fremragende kombination af kvalitet, pålidelighed og til en overkommelig pris.

Maskinen er udviklet til hoteller, restauranter og caféer, der vil tilbyde ægte espresso – og har brug for en funktionel og robust maskine, som er nem at bruge – go med minimal vedligeholdelse.

Driftssikkerhed – frem for alt …

Har du nogensinde set en lang kø af mennesker, der venter, mens espressomaskinen har fået en nervøs sammensmeltning – der på den anden side af disken? Måske tilmed selv stået i situationen …? Av!

Det er ikke en situation, vi hverken kan eller vil sætte vores kunder i. Vi kører på traditionerne. Det sikre. Dét, der virker. Det er sund fornuft – og nej, du kan ikke se på den, hvad klokken er i Kina – eller for den sags skyld, hvad klokken er. Du har den de næste 50 år. Den holder, den arbejder – og den bliver ved og ved og ved og …

Hemmeligheden er mekanik frem for elektronik!

Æstetik og nostalgi

Italienerne går ikke på kvalitet, når det gælder udseende. Maskinerne er fremstillet med sjæl og sans for det kvalitetsbevidste øje …

Eneforhandling i Danmark …

Som eneforhandler i Danmark tilbyder vi dét vi vil betegne som en af markedets stærkeste maskiner til netop Café og Restaurant.

Finansiering

Vi tilbyder selvfølgelig en særdeles attraktiv finansieringsordning, hvor maskinen selv får lov at tjene afdragene hjem. I betaler kort sagt i takt med, at maskinen arbejder – så ingen stor, dyr og forkromet investering – her og nu!

Vi tilbyder leasing og finansiering uden udbetaling, renter eller gebyrer – kun kontantprisen over 24 måneder. Alt det, der gør, at du ikke skal gå på kompromis – med den gode smag.

Levering og opstilling

I kan få maskinen leveret ved døren – allerhelst kommer vi og stiller den op for jer – fortæller, viser og forklarer, så vi er helt sikre på, at I får det optimale ud af denne fine maskine. (Får alle uden Beregning)

Service

Vi kender maskinerne som vores egen bukselomme. Skulle noget ikke gå efter planen, så står vi klar. Med et godt råd ved telefonen eller til rykke ud. Vi er med hele vejen i hele landet…!

Espresso maskiner

Til Caféer  og mindre virksomheder

LA SCALA NORMA
– klassikeren, den driftssikre, den holdbare, det sikre valg…

Her er maskinen, der holder resten af livet … og så er den tidløs. Fem meter kobberrør sikrer, at temperaturen er som den skal være. Er opbygget efter maskiner fra 1950’erne, og som stadig kører i dag. En maskine, I har, resten af livet – hvor kun kalk er dens værste fjende. Er utrolig nem at betjene.

Alt er lavet i højpoleret stål – vil altid vil se skinnende ud – også om 20 år!

Kan lave ALLE Café produkter – kort sagt, den helt klassiske maskine! Et sikkert valg – og derfor vores mest populære model. La SCALA Carmen er en professionel espressomaskine, hvor kedlen er lavet af kobber, E61- grupperne er lavet af massivt messing.

Maskinen, der er bevidst overdimensioneret – for at garantere lang levetid.

LA SCALA EROICA
– mest kvalitet med mindst muligt besvær og plads

En kompakt espressomaskine – og stadig eksklusivt. God til kaffe-butikker, barer og restauranter, hvor der ikke er plads til at installere den klassiske espressomaskine. Kan producere op til 400 kopper espresso i timen – samt cappuccino, varm chokolade, the og alle andre drikke – ved hjælp af damp eller varmt vand. Er perfekt til langvarig brug – og samtidig meget enkel.

Eroica fås med automatiske – programmerbare – doseringer eller halvautomatiske dosering med elektrisk eller mekanisk styring. Den overkommelige pris skaber gode forretningsmuligheder – mest kvalitet med mindst muligt besvær og plads.

LA SCALA BUTTERFLY
– kvalitet til den mindre volumen …

Fremragende smag og kvalitet i en espresso kaffe, som kan normalt kun findes i de allerbedste kaffe-barer.

Ideel til jer, hvor en traditionel maskine vil fylde for meget – fysisk, økonomisk eller vedligeholdelsesmæssigt. Fordelen er, at den ikke behøver at være tilsluttet en vandforsyning, da den kan komme med indbygget vandtank. Der er ikke gået på kompromis med de professionelle komponenter, der brygger kaffen, med de rene linjer. Maskinen har ekstrem operationel enkelhed og pålidelighed – og lave omkostninger, garanterer den høje kvalitet af denne maskine.

Fuldautomatiske Kaffemaskiner

Til Hotel og virksomheder

For at få den helt unikke smag frem i hver eneste bønne, kræver det en rigtig, rigtig, rigtig god maskine. En maskine, der også tilgodeser hver enkelts smag – så der er flere valgmuligheder.

Tid er også en faktor her. De skal jo ikke bruge hele deres arbejdstid med at vente på, at kaffen bliver klar – vel …? Vidste du, at der er mulighed for store besparelser ved og gennemgå ens kaffeløsning både på hvad for en maskine man bruger, og hvilken kaffe der anvendes.

Vi har været med til og hjælpe med store besparelser, hos nogen af vores kunder op til hundrede tusinde a kroner, hvor kvaliteten tilmed blev forbedret.

Vi har kaffemaskiner til jeres personalekantine – og til hoteller, restauranter, caféer, barer og konferencecentre – Maskiner, der er ekstremt hurtige og kan betjene mange. Vi har også maskinerne til de kvalitetsbevidste, hvor smag, aroma og nydelse er mere afgørende end tid.

Animo Optivend (Instant)
Den hurtige til de mange …

Ekstremt hurtig kaffemaskine, som brygger kaffe på instant kaffe – udviklet til store virksomheder, konference centre og hoteller, der brygger RIGTIG meget kaffe. Med en kapacitet på op til 550 Liter kaffe i timen, vil denne maskine være den sidste der ikke kan følge med når det gælder.

 

Vi har kunder, der sparer op til 70-80% på deres årlige udgift til kaffe om året ved at skifte til denne. Vi har til dato sparet flere virksomheder for flere hundredetusinder af kroner – ved at hjælpe dem med denne løsning.

Med denne maskine vil udgiften til kaffe ligge mellem kr. 0,40 til 0,60 pr. kop, hvor det ikke er usædvanligt at virksomheder bruger fra kr. 1,20 til 2,00 pr. kop med mere traditionelle løsninger. Ring og hør, hvor stor jeres besparelse vil være.

Franke A 600 (Hele bønner) – Mælke granulat
– den hurtigste til de hele bønner …

Her er der ikke gået på kompromis med hverken smagen af kaffen – eller tiden, det tager at brygge den.

Maskinen, der maler bønnerne ved hver eneste kop. Set i forhold til den høje kvalitet er det ekstremt hurtig maskine – den fås både med skummemælks pulver og køl til friskmælk, alt efter hvad behovet måtte være.

Franke A 600 (Hele bønner) – Frisk mælk
– når kvalitet er vigtigere end tid …

En fantastisk løsning som er så god i kvalitet, at den også kan stå på caféer, som har ekstremt travlt – og alt for travlt til at kunne bruge en traditionel La Scala Espresso maskine

Maskinen bruger hele bønner, som bliver malet ved hver kop kaffe – frisklavet med rigtig mælk i stedet for pulver mælk.

Stellar evolution (Hele bønner) – Mælke granulat

Espresso Adrianna (Hele bønner) – Frisk mælk

Espresso Adrianna XL (Hele bønner) – Frisk mælk